Al ruim 40 jaar

de mooiste lasnaden!

Niko Metaalwerken is al jarenlang actief in de wereld van metaalbewerking. Ons aanbod is in de loop der jaren verder en verder uitgebreid, waardoor wij ons inmiddels specialist kunnen noemen op tal van verschillende vlakken binnen de metaalbewerking.

Onze werkplaats is gevestigd in Sint-Maartensdijk. Door deze ligging zijn wij een ideale uitvalsbasis voor West-Brabant en Zeeland. Ook opdrachtgevers buiten deze regio weten inmiddels Niko Metaalwerken te vinden. Door onze klantgerichtheid en ons vermogen om niet in problemen maar oplossingen te denken hebben we al veel mooie opdrachtgevers mogen bedienen.

Iedere opdracht wordt met dezelfde precisie en op de hoogst mogelijke kwaliteit uitgevoerd, onze medewerkers staan iedere dag weer klaar met nieuwe energie en hun expertise.

Projecten van ieder formaat

Met dezelfde visie, passie en kwaliteit realiseren we projecten van klein tot groot. Onze expertise is niet alleen voor de grote bulk opdrachten,
maar kan ook worden ingezet voor kleine specialistische oplossingen.

Ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan!

Direct aanvragen

Over CCI Leidingsystemen


CCI Leidingsystemen is vanaf 1 januari 2024 eigenaar van Niko Metaalwerken in Sint Maartensdijk. Daarmee is Niko Metaalwerken vanaf nu volwaardig onderdeel van de CCI Leidingsystemen Groep.

CCI Leidingsystemen ligt tussen Rotterdam en Antwerpen, op het Industrieterrein Moerdijk, en is daarmee vanuit beide landen goed bereikbaar. Meer nog: deze centrale locatie biedt ons de mogelijkheid om uw project goed en snel te bereiken. Bij ons zijn de interne lijnen bewust kort, om onze klanten snel en adequaat van dienst te kunnen zijn. Wij kennen binnen CCI geen 9-tot-5-mentaliteit, maar wij zijn gewend om aan te pakken en onze verantwoordelijkheid te nemen.

Sinds 2001 zijn we trotse leverancier van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) producten. Door deze samenwerking bent u verzekerd van transparantie, betrokkenheid en natuurlijk vakmanschap. Met ons brede pakket aan leidingsystemen bieden wij u te allen tijde een passende oplossing op het gebied van o.a. drinkwater, riool/afvalwater, proceswater, bluswater en koelwaterleidingen.

 

Werken bij Niko Metaalwerken

Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde lasspecialisten als metaalbewerkers om ons team mee uit te breiden.
Eventuele ZZP'ers welke hun netwerk graag vergroten zijn ook van harte welkom.

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.Niko Metaalwerken

Met veel ervaring en passie voor metaal, werken wij met de hoogste kwaliteit staal, roestvast staal en aluminium.

Door onze jarenlange ervaring, bestaande uit 2 generaties, internationale kennis en flexibiliteit zijn wij de specialist voor de meest uiteenlopende metaalwerk opdrachten.

Niko Metaalwerken is onderdeel van CCI Leidingsystemen

Neem contact op

Niko Metaalwerken
Nijverheidsweg 38
4695 RC Sint Maartensdijk

t. 0166 664 285
m. 06 233 70 804
info@nikometaalwerken.nl